Make your own free website on Tripod.com
Nykyinen toiminta
Petankin pelaaminen on Kallion Kirkkaan toiminnan ydin. Toimintamme kattaa sekä puistoissa pelaamisen leppoisan yhdessäolon merkeissä että aktiivisen osallistumisen kilpailutoimintaan. Myös ohjattua harjoittelua on tarjolla siitä kiinnostuneille. Peleistä, harjoituksista ja muista ajankohtaisista asioista keskustellaan jäsenistön kesken mm. seuran aktiivisella keskustelupalstalla, Torkkelin tolpalla.

MISSÄ JA MILLOIN PELATAAN?

Kesäisin nautimme auringosta ja hyvästä seurasta ennen kaikkea Torkkelinmäen (Pengerpuiston) hiekkakentällä. Kesän 2004 yhteinen peli-ilta oli keskiviikko. Tämän lisäksi lähes kaikkina muina kesäiltoina löytyy seuran jäseniä pelailemassa ympäri itäisen kantakaupungin hiekka-areenoita. Lisäksi monet jäsenemme kirmaavat kuulien ja maalipallon perässä ympäri Suomea tai Pohjois-Eurooppaa.


Kalliolaisilla menivät pelit puihin Lahdessa.
© Jukka Pöyry

Talvisin pelaamme Pasilassa Helsinki Petanquen hallilla. Vanhassa veturihallissa on mahdollisuus pelata petankkia olipa ulkona millainen keli tahansa. Ahkerimmat lajin ystävät vierailevat metallikuuliensa kera myös muissa sisätiloissa ulkomaita myöten.

Omien taitojensa kehittämisestä kiinnostuneille kuulankuluttajille on tarjolla myös ohjausta ja neuvontaa. Ohjauksesta ja neuvonnasta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä seuran hallitukseen.

MISSÄ JA MITEN KILPAILLAAN?

Kallion Kirkas järjestää vuonna 2005 suurelle yleisölle suunnatun kesäisen duppelikisan runollisessa Katri Valan puistossa lauantaina 18.6 ja trippelijoukkueille suunnatun Possunheiton kutsukilpailuna 10.syyskuuta (saattaa muuttua - tarkista pvm!).

Vuonna 2005 seuran jäsenille tarkoitettuja sisäisiä kilpailuja ovat Wappuduppeli ja heinäkuussa pelattavat mestaruusduppeli sekä singeli- ja ammuntakisa.


SM-trippelijoukkeemme saavutti Turussa hienosti sijoituksen 9-16 vuonna 2004
Vasemmalta Sakari Pankkonen, Henri Koskinen ja Olli Hella

Kallion Kirkas tulee mittelemään taitojaan myös kilpailevia seuroja vastaan. Odotettavissa on seuraotteluita mm. Merihaan Urheilijoita, Peesiä, Bitankkia, IPC:tä ja Tavastian Palloa vastaan.

Kallion Kirkkaan joukkueet osallistuvat Petanque-liiton järjestämään naisten ja veteraanien SM-sarjaan ja yleisen SM-sarjan II-divariin. Kallion Kirkas lähettää niin ikään kokoonpanot seurojen SM-kilpailuun. Kouvolassa pidettäviin SM-kisoihin sekä SM-sekaduppeliin osallistuu myös lukuisia kalliolaisia pelaajia.

Arvokilpailujen lisäksi pelaajakatraamme kiertää muita kisoja kalliolaisen hengen voimalla. Kalliolaista petankkienergiaa voi nähdä ympäri Suomea mitä erilaisimmissa kilpatapahtumissa.

ONKO KAIKKI PELKKÄÄ KUULIEN NAKKELUA?

Kallion Kirkas vaikuttaa petankkiharrastuksen edistämiseen paitsi paikallisella myös valtakunnallisella tasolla. Seura on Suomen Petanque-liiton jäsen ja osallistuu aktiivisesti liiton toimintaan. Myös sinä voit vaikuttaa osallistumalla seuran toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut Kallion Kirkkaan toiminnasta, ota yhteyttä seuran vastuuhenkilöihin.


Kisailu tekee voittajan onnelliseksi

Eikä siinä vielä kaikki... Kallion Kirkkaan jäsenet harjoittavat mukavaa yhdessäoloa eri muodoissaan. Niistä muista muodoista ei tosin saa ihan aina selvää...